Ninestar

Oferta de produse de la Ninestar

518 produse în ofertă

Pinguinul Imperial                                      

 

In 2003, G&G a organizat o expeditie in Antarctica cu numele "To experience the very nature". Aici au intalnit o creatura cu adevarat remarcabila, Pinguinul Imperial, un rezident de drept al acestor locuri. Din nefericire climatul este in schimbare, ceea ce pune in pericol supravietuirea acestei specii. Ne dorim sa aducem in atentia oamenilor problema schimbarilor climatice. Din acest motiv Pinguinul Imperial a devenit imaginea brandului. Acesta simbolizeaza curajul, pasiunea, eleganta, grija fata de mediul inconjurator si unitatea.

Valorile noastre fundamentale

  1. Lucram pentru cea mai buna imagine (Work for the best image).

  2. Calitatea: Toate produsele sunt fabricate de Ninestar, unul dintre cei mai mari producatori aftermarket. Oferim calitate constanta, o gama foarte larga de produse si o reactie foarte rapida la aparitia produselor noi.

  3. Protejarea proprietatii intelectuale: Cu o echipa de 500 de tehnicieni si 15 ani de experienta, cu peste 1.000  de patente (un numar in continua crestere), Ninestar isi va asuma intotdeauna raspunderea daca apar probleme legate de patente. Suntem devotati sa asiguram solutii de printare sigure si eficace.

  4. Comoditate: Prin parteneriatul dintre Toko si Ninestar asiguram stocuri suficiente si suport tehnic de specialitate in Romania.
 
Standarde Europene

Urmarim cu strictete respectarea standardelor STMC, si toate materialele produse corespund standardelor RoHS si REACH. Prin performantele deosebite ale produselor sale, G&G a obtinut rezultate foarte bune la evaluarile facute de diverse companii care testeaza astfel de produse.

Raspunderea fata de mediul inconjurator

G&G acorda atentie deosebita mediului inconjurator prin asigurarea calitatii produselor.

1. In timpul procesului de productie, standardele de management al sistemelor de mediu ISO14000 sunt respectate cu strictete. Folosim tehnologie de ultima generatie pentru a ne asigura ca tonerul este folosit intr-un mod cat mai eficient cu putinta, reducand astfel cantitatea de toner rezidual.

2. Proiecte de inovare pentru un impact cat mai redus asupra mediului. Structura brevetata a cartuselor G&G poate reduce foarte mult cantitatea de cerneala reziduala, in special pentru cartusele Epson unde aceasta cantitate ajunge chiar la zero.

3. Program de remanufacturare al cartuselor consumate, pentru a reduce consumul de resurse, astfel micsorand impactul asupra mediului.

4. Investitii majore pentru construirea unui sistem de tratare a apelor reziduale rezultate in urma productiei. Dupa cum stiu cei din industria consumabilelor, tratarea deseurilor si a poluantilor din procesul de fabricatie este un angajament costisitor, pentru care din pacate foarte putine companii au resursele necesare. Ninestar a construit prima statie de tratare a deseurilor de cerneluri, capacitatea de tratare zilnica atingand 840 m³ (40m³ cerneala reziduala si 800 m³ canalizare).

Categorii vizitate recent

Produse vizitate recent