Imprimante jet de cerneala

Imprimantele cu jet de cerneala sunt foarte raspandite datorita pretului mic de achizitie si sunt o alegere foarte buna pentru utilizatori individuali sau firme mici!

Mărci Imprimante jet de cerneala
Producător
11430+ Produse
Vă oferim o gama largă de tonere, cartușe de cerneală, multifuncționale, imprimante și copiatoare.
Răsfoiește catalogul Ink Toner
Transport gratuit
Vă oferim transport gratuit pentru comenzi cu o valoare mai mare de 20000 Lei.

Categorii vizitate recent

 


Magazinul online Ink Toner se ocupa cu vanzari de imprimante, copiatoare, echipamente multifunctionale si consumabile. Daca doriti sa achizitionati imprimante a3 sau imprimante a4, ati facut cea mai buna alegere. Ink Toner propune clientilor sai oferte atractive pentru imprimante cu jet de cerneala, dar si pentru imprimante laser alb negru si imprimante laser color. Pentru imprimantele cu jet de cerneala, puteti alege din formatele disponibile: A4,A3 si format mare.
Profitati de promotiile si ofertele noastre de imprimante si alegeti din imprimantele HP, Canon, Samsung, Epson.... Ink Toner asigura service si suport pentru echipamentele achizitionate.

Imprimante cu jet de cerneala: imprimante HP, imprimante Canon, imprimante Epson
Imprimante laser alb negru: imprimante HP, imprimante Canon, imprimante Epson, imprimante Samsung, imprimante Phaser, imprimante Brother
Imprimante laser color: imprimante HP, imprimante Canon, imprimante Epson, imprimante Samsung, imprimante Phaser, imprimante Brother

 

Ink Toner va propune o gama larga si diversificata de imprimante : imprimante cu jet de cerneala, imprimante laser color sau alb negru (imprimante A4, A3, imprimante format mare), imprimante matriciale, imprimante foto . Societatea noastra este specializata in vanzarea de imprimante si consumabile originale.