Tonere originale

Sortează produsele
Mărci compatibile
Producător
11470+ Produse
Vă oferim o gama largă de tonere, cartușe de cerneală, multifuncționale, imprimante și copiatoare.
Răsfoiește catalogul Ink Toner
Transport gratuit
Vă oferim transport gratuit pentru comenzi cu o valoare mai mare de 20000 Lei.

Categorii vizitate recent

Produse vizitate recent

Inktoner va ofera tonere originale produse de renumitele firme: HP, Brother, Samsung, Lexmark, Kyocera, Canon, Ricoh, Xerox, Oki, Epson, de cea mai buna calitate, livrate in intervalul de timp mentionat pe site.

Tonere originale HP

Tonerele originale HP contin si cilindru (se numesc cartrigde) si se folosesc pentru imprimante si multifunctionale laser monocrom si color.

Tonere originale Brother

Tonerele Brother asigura o buna calitate a printului datorita inlocuirii periodice a unitatilor de imagine. Tonerele originale black si color (yellow, magenta si cyan) de la Brother sunt pozitionate mai jos din punet de vedere al pretului raportat la concurenti.

Tonere originale Samsung

Tonerele originale Samsung sunt printre cele mai vandute avand in vedere ca Samsung este lider de piata la multifunctionale laser monocrom din gama mica (low end).

Tonere originale Lexmark

Tonerele Lexmark sunt de preferinta de mare capacitate si folosite in echipamente robuste, ce pot printa volume mari lunare la o calitate impecabila.

Tonere originale Kyocera

Tonerele Kyocera acopera o paleta mai mare de imprimante laser monocrom si color care, de regula, nu contin drum unit si au un pret redus de achizitie.