Cum cumpar?

 

            Exista mai multe modalitati de cumparare in functie de categoria de produse:

            Pentru a comanda trebuie sa va inregistrati pe site

            Dati click pe "Intra in contul tau" in dreapta sus pe front page.

           Pas 1 :  In sectiunea "Creaza-ti un cont de client nou" selectati Persoana fizica sau Persoana juridica si completati spatiile cu steluta (*) si debifati daca doriti o alta adresa de livrare fata de cea de facturare.

           Pas 2 :  Dupa ce ati completat acest prim pas veti avea acces la profilul personal unde va puteti completa datele personale, datele fiscale si de unde va puteti schimba parola.

           Pas 3 :  O etapa foarte importanta este completarea adreselor de livrare si de facturare. In categoria adrese de la profilul personal le puteti completa. 

            In cazul in care reprezentati sau sunteti proprietarul unei companii completati si datele fiscale pentru ca vor fi necesare la intocmirea facturii proforma si ulterior la intocmirea facturii.

            Completati deasemenea si adresa de livrare.

            Dati click pe "ok" si se va afisa mesajul "Formularul a fost procesat cu succes".

 

Cum comandati:

 

A.Pentru consumabile:

 

Varianta 1.

            Cunoasteti codul de producator. El trebuie sa fie unic in Romania si de regula este trecut pe consumabil. Exemplu: tastati codul: Q2612A  in casuta  ''Cautare'' din centru sus de pe front page.

            Va rezulta produsul : ''Toner HP 12A HP1018 M1319F black ''. Puteti da click pe "COMPATIBILE" situat sub poza si vor aparea denumirile echipamentelor la care se foloseste acest toner.

            Pentru produsele curente, cele care se afla la vanzare, veti observa si imaginea lor; in acest caz numai echipamentul HP LaserJet 1319f mai foloseste acest model de toner.

           Preturile sunt fixe in LEI. Preturile in LEI se pot totusi modifica fara notificare in functie de evolutia preturilor de achizitie de la importatori.

            Stabiliti numarul de bucati dorite si dati click pe "Platesc". Selectati apoi adresa de facturare si de livrare, selectati metoda de plata, metoda de livrare, daca aveti un mesaj de transmis scrieti-l in casuta "Comentariu", apoi dati click pe "Platesc". Va aparea mesajul "Comanda finalizata" si va vom contacta pe email sau telefon pentru a prelucra comanda.

 

Varianta 2.

            Cunoasteti modelul de echipament pentru care doriti sa comandati un consumabil. Tastati in casuta "Cautare" denumirea echipamentului fara brandul produsului. Exemplu: Pentru imprimanta Samsung ML-1610 tastez ML1610 sau ML-1610 si veti avea ca rezultat al cautarii :"Toner Samsung ML 1610 black".

 

Varianta 3.

            Este un model de echipament achizitionat recent, mai putin de 12 luni, selectati din partea stanga sus pe front page filtru de consumabile "CAUTA CONSUMABILE" si selectati tipul de echipament folosit astfel: alegeti producatorul, apoi alegeti categoria din care face parte si selectati echipamentul dorit. Exemplu: Brandul HP, categoria "Imprimate jet de cerneala A4" ,selectati Imprimanta Deskjet 5660 si va vor rezulta consumabilele folosite pe care le puteti comanda direct dand click pe "Adaugati in cos".

 

Varianta 4.

        Pentru un cartus de cerneala HP la care cunoasteti numarul procedati astfel: tastati in casuta "Cautare" :HP nr 10(exemplu) si veti avea la rezultate toate cartusele de cerneala de la HP nu numarul 10 sau 100.

 

B.Pentru echipamente:

            Alegeti categoria :Multifunctionale, Imprimante sau Copiatoare. 

            Alegeti subcategoria: laser alb/negru, laser color, jet de cerneala. Pentru fiecare categorie aveti posibilitatea sa alegeti formatul dorit.

            Alegeti formatul de hartie dorit: A4 sau A3. Se vor afisa toate echipamentele comercializate de noi indiferent de marca. Puteti sa le ordonati ascendent sau descendent pentru usurinta cautarii.

            Selectati produsul dorit si dati click pe "Adaugati in cos". 

            Exemplu:

            Alegeti Multifunctionale, vor rezulta trei subcategorii : laser alb/negru, laser color, jet de cerneala. Selectati categoria dorita, ex.: laser alb/negru, apoi selectati formatul dorit,  A4 sau A3, de ex.selectez A4 si vor rezulta un numar de pagini cu multifunctionale comercializate de noi. Puteti ordona ascendent pentru a selecta produlul dorit. Daca dati click pe "Mai multe detalii" si apoi pe "Consumabile" se va afisa si pretul si tipul consumabilului folosit.

 

            Concret: multifunctionalul Samsung SCX-4300 foloseste toner MLT-D1092S si are o durata de viata de 2000 pagiuni cu 5% acoperire.

            Daca intampinati dificultati dati un click pe "Contact", completati mesajul dorit si in cel mai scurt timp va vom contacta si consilia noi.

            Dupa finalizarea comenzii dati click pe "Iesire".

            In cazul in care v-ati razgandit si doriti sa goliti cosul dati click pe "Goleste cosul" si va aparea mesajul:

            "In momentul de fata cosul dumneavoastra de cumparaturi este gol." 

 

Va asteptam cu placere sa reveniti!

 

Multumim!

Echipa inktoner.ro.

  • Ultima actualizare a fost realizată Sâmbătă, 19 Ianuarie 2019 la 15:13:02
11450+ Produse
Vă oferim o gama largă de tonere, cartușe de cerneală, multifuncționale, imprimante și copiatoare.
Răsfoiește catalogul Ink Toner
Transport gratuit
Vă oferim transport gratuit pentru comenzi cu o valoare mai mare de 20000 Lei.

Categorii vizitate recent

Produse vizitate recent