Multifunctional Samsung Xpress M2675F

Produs original

Cod produs: SL-M2675F

Disponibilitate: scos din fabricatie

Producător: SAMSUNG

Acest produs nu mai face parte din oferta noastră.

Samsung Xpress M2675F produce documente complexe, de calitate profesională cu o viteză sporită și oferă TCO redus prin evitarea unor costuri excesive de imprimare. Mai mult decât atât, acesta va îmbunătăți productivitatea și flexibilitatea prin reducerea complexității.

Ideal pentru afaceri cu costuri reduse și ușurința de utilizare.

Viteza de printare de mare și de procesare a imaginii:

Multifunctionalul Samsung Xpress M2675F oferă viteza de imprimare de 26 ppm A4 datorita procesorului Samsung de 600 MHz Cortex ™ -A5 și memoriei de 128 MB. Si scanarea este rapida datorita procesorului încorporat.

Calitate și documente profesionale:

Tehnologia RECP îmbunătățește lizibilitatea documentelor imprimate prin consolidarea linii subțiri și ascuțire marginile textului negativ. Un Xpress M2675F oferă imprimări clare, solide și scanări cu rezoluții eficiente de ieșire de imprimare de până la 4.800 x 600 dpi.

Driver Easy Eco:

Driver Easy Eco poate economisi toner și reduce consumul de energie. Utilizatorii pot economisi toner prin eliminarea imagini sau text în modul economisire toner.

 

Costul total de printare:

Cartușele de toner de mare randament Samsung sunt proiectate pentru longevitate, ajutând companiile sa reduca TCO. Un mai mare randament se obtine cu cartusele de 3.000 de pagini.

Deocamdată nu au fost exprimate opinii în legătură cu acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Categorii vizitate recent

Produse vizitate recent