Multifunctional Epson Inkjet A3+ WF-7710DWF

Produs original

Cod produs: C11CG36413

Disponibilitate: scos din fabricatie

Garanție: 12 luni

Producător: EPSON

Acest produs nu mai face parte din oferta noastră.

Vă puteți face planuri mari cu acest multifuncțional 4-în-1 de înaltă calitate, cu imprimare simplex și duplex, scanare și fax, toate până la formatul A3. Veți putea alterna rapid lucrările datorită vitezelor de imprimare de până la 18 ppm2 monocrom și cu alimentatorul automat de documente (ADF) A3 de 35 de pagini. Să nu uităm cernelurile rentabile și soluțiile flexibile de conectivitate wireless, cum ar fi NFC1 și Scan-to-Cloud.

Tipărire profesională A3:

Acest multifuncțional 4-în-1 A3 va satisface cerințele chiar celui mai pretențios birou de acasă sau ale utilizatorilor din companii mici. Oferă tipărire, scanare și fax față-verso (duplex), toate până la formatul A3, iar alimentatorul său automat de documente poate procesa până la 35 de coli A3 față-verso. Mai mult, capul de imprimare PrecisionCore realizează printuri de înaltă calitate, similară celei laser.

Productivitate crescută:

Acest model eficient, fiabil și rapid oferă tipărire față-verso A3 și viteze de imprimare de 18 ppm monocrom și 10 ppm color. De asemenea, este simplu de operat direct, cu o interfață cu utilizatorul intuitivă și un ecran tactil de 10,9 cm.

Minimizează cheltuielile:

Reduce dramatic costurile; oferă un cost per pagină cu până la 50% mai mic față de modelele cu laser ale concurenței. Pentru o rentabilitate mai mare, cartușele sunt disponibile în mărimi standard, XL și XXL, asigurând o capacitate maximă de până la 2.200 de pagini.

Soluții wireless flexibile:

Tipăriți de oriunde din birou cu conectivitatea Wi-Fi sau folosiți Wi-Fi Direct pentru a imprima de la dispozitive wireless compatibile, fără a vă conecta la o rețea Wi-Fi. De asemenea, puteți tipări prin NFC prin simpla atingere a unui dispozitiv compatibil Android de imprimantă. Aplicațiile și soluțiile gratuite de imprimare mobilă de la Epson asigură o versatilitate mai mare; E-mail Print vă permite să trimiteți articole la tipărit din aproape orice loc din lume. Iar cu Scan-to-Cloud vă veți bucura de avantajele lucrului în colaborare.

Caracteristici

Functii:
Imprimare, Copiere, Scanare, Fax
Format:
A3+
Conectivitate:
USB 2.0, Ethernet, Wi-Fi 802.11b.g.n
Viteza color (ppm):
20
Viteza alb-negru (ppm):
32
Numar cartuse:
4
Model Cartus Standard:
T2704, T2703, T2702, T2701
Rezolutie alb-negru (dpi):
4800 x 2400
Rezolutie color (dpi):
4800 x 2400
Rezolutie scanare (dpi):
1200 x 2400
Scanare duplex:
nu
Viteza copiere alb-negru (ppm):
32
Viteza copiere color (ppm):
20
Fax:
da
ADF:
nu
Duplex:
Da
Volum recomandat/luna:
20.000 pagini

Deocamdată nu au fost exprimate opinii în legătură cu acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Categorii vizitate recent

Produse vizitate recent