Multifunctional Epson Inkjet A3+ WF-7710DWF

Produs original

Cod produs: C11CG36413

Disponibilitate: scos din fabricație

Garanție: 12 luni

Producător: EPSON

Acest produs nu mai face parte din oferta noastră.

Vă puteţi face planuri mari cu acest multifuncţional 4-în-1 de înaltă calitate, cu imprimare simplex şi duplex, scanare şi fax, toate până la formatul A3. Veţi putea alterna rapid lucrările datorită vitezelor de imprimare de până la 18 ppm2 monocrom şi cu alimentatorul automat de documente (ADF) A3 de 35 de pagini. Să nu uităm cernelurile rentabile şi soluţiile flexibile de conectivitate wireless, cum ar fi NFC1 şi Scan-to-Cloud.

Tipărire profesională A3:

Acest multifuncţional 4-în-1 A3 va satisface cerinţele chiar celui mai pretenţios birou de acasă sau ale utilizatorilor din companii mici. Oferă tipărire, scanare şi fax faţă-verso (duplex), toate până la formatul A3, iar alimentatorul său automat de documente poate procesa până la 35 de coli A3 faţă-verso. Mai mult, capul de imprimare PrecisionCore realizează printuri de înaltă calitate, similară celei laser.

Productivitate crescută:

Acest model eficient, fiabil şi rapid oferă tipărire faţă-verso A3 şi viteze de imprimare de 18 ppm monocrom şi 10 ppm color. De asemenea, este simplu de operat direct, cu o interfaţă cu utilizatorul intuitivă şi un ecran tactil de 10,9 cm.

Minimizează cheltuielile:

Reduce dramatic costurile; oferă un cost per pagină cu până la 50% mai mic faţă de modelele cu laser ale concurenţei. Pentru o rentabilitate mai mare, cartuşele sunt disponibile în mărimi standard, XL şi XXL, asigurând o capacitate maximă de până la 2.200 de pagini.

Soluţii wireless flexibile:

Tipăriţi de oriunde din birou cu conectivitatea Wi-Fi sau folosiţi Wi-Fi Direct pentru a imprima de la dispozitive wireless compatibile, fără a vă conecta la o reţea Wi-Fi. De asemenea, puteţi tipări prin NFC prin simpla atingere a unui dispozitiv compatibil Android de imprimantă. Aplicaţiile şi soluţiile gratuite de imprimare mobilă de la Epson asigură o versatilitate mai mare; E-mail Print vă permite să trimiteţi articole la tipărit din aproape orice loc din lume. Iar cu Scan-to-Cloud vă veți bucura de avantajele lucrului în colaborare.

Caracteristici

Functii:
Imprimare, Copiere, Scanare, Fax
Format:
A3+
Conectivitate:
USB 2.0, Ethernet, Wi-Fi 802.11b.g.n
Viteza color (ppm):
20
Viteza alb-negru (ppm):
32
Numar cartuse:
4
Model Cartus Standard:
T2704, T2703, T2702, T2701
Rezolutie alb-negru (dpi):
4800 x 2400
Rezolutie color (dpi):
4800 x 2400
Rezolutie scanare (dpi):
1200 x 2400
Scanare duplex:
nu
Viteza copiere alb-negru (ppm):
32
Viteza copiere color (ppm):
20
Fax:
da
ADF:
nu
Duplex:
Da
Volum recomandat/luna:
20.000 pagini

Deocamdată nu au fost exprimate opinii în legătură cu acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Categorii vizitate recent

Produse vizitate recent