Un antivirus legendar pentru Windows ESET NOD32 Antivirus 2020 !

Publicat Marți, 22 Octombrie 2019 în Noutati
Un antivirus legendar pentru Windows ESET NOD32 Antivirus 2020 !

ESET lansează o nouă generație de produse antivirus pentru utilizatorii de acasă, cu noi module și îmbunătățiri!

Noul upgrade răspunde unor nevoi pe care utilizatorii de acasă le manifestă la nivel global, de a fi protejați cât mai bine într-o lume din ce în ce mai conectată.

Așa cum este prezentat într-un raport recent care analizează tendințele de creștere la nivelul internetului, ne putem aștepta ca până în 2022 numărul global de conexiuni și de dispozitive folosite de către utilizatori să atingă 28,5 miliarde de noi dispozitive.
În plus față de protecția solidă oferită, soluțiile home ESET au demonstrat și rezultate în ceea ce privește amprenta scăzută asupra sistemului și o performanță generală ridicată. AV-Comparatives a acordat ESET Internet Security cinci premii consecutive Advanced+ din luna mai 2017 încoace, oferite pentru un nivel înalt de performanță.
Cea mai recentă ediție a gamei de produse ESET destinată utilizatorilor de acasă include o serie de noi funcții și îmbunătățiri ale produselor:

• Compatibilitate multiplăformă - ESET Internet Security, ESET Smart Security Premium și ESET Cyber Security Pro sunt acum compatibile pe multiple platforme. Astfel, clienții care achiziționează o licență pentru EIS, ESSP sau ECSP pot utiliza acum aceeași licență pentru a-și proteja celelalte dispozitive Windows, Mac, Linux și Android cu soluții precum ESET Mobile Security pentru Android, ESET Parental Control pentru Android și ESET Smart TV Security.

• Un layer de securitate dedicat machine learning-ului avansat - Acest modul utilizează o mare varietate de algoritmi pentru a clasifica corect eșantioanele ca fiind curate, malițioase sau potențial nedorite. Astfel, prin completarea structurii noii generații de produse cu layer-ul de machine learning, utilizatorii sunt mai bine protejați împotriva amenințărilor nemaivăzute sau a celor de tip zero day.

• Sistemul de protecție a sistemului împotriva intruziunilor (HIPS) - HIPS efectuează o analiză comportamentală avansată și o procedură de detectare a proceselor, fișierelor și cheilor de registru. Noua versiune consolidează în continuare capacitățile de detecție existente ale HIPS.

• Anti-Phishing îmbunătățit - Tehnologia anti-phishing protejează utilizatorii finali de e-mailuri, link-uri și atașamente malițioase. Ediția actuală oferă protecție împotriva atacurilor de tip homoglyph, în cazul în care hacker-ul încearcă să înșele utilizatorii finali prin înlocuirea caracterelor din adresele web cu caractere similare, pentru a impersona adrese legitime.

• Protecție îmbunătățită pentru plăți și internet banking - portalurile financiare și tranzacțiile online necesită o protecție suplimentară împotriva răuvoitorilor. Noua versiune conține o listă predefinită de site-uri web care, odată accesate, vor lansa automat o sesiune de browsing „bancar” securizat. Lista conține nu numai site-uri bancare, dar și portofele PayPal, Apple și portofele virtuale de criptomonede. În plus, site-urile media de încredere sunt, de asemenea, protejate, ceea ce împiedică propagarea știrilor false.

 

Afla de la Ink Toner ce modele noi de multifunctionale se lanseaza!