Noi modele de imprimante si multifunctionale de la Brother: HL-B2080DW si DCP-B7520DW

Publicat Luni, 5 Martie 2018 în Noutati
Noi modele de imprimante si multifunctionale de la Brother: HL-B2080DW si DCP-B7520DW

Brother lanseaza o noua serie de imprimante si multifunctionale laser monocrom folosind noul model de toner , ‘’tonerBenefit’’, cu marele avantaj al costurilor reduse de printare. Caracteristicile si functiile de printare sunt similare cu cele ale modelelor mai vechi.

Imprimanta laser monocorm Brother HL-B2080DW

Noua imprimanta laser monocorm HL-B2080DW, are tot doua consumabile, general valabil la echipamentele Brother. Aceasta  foloseste noua gama de tonere ‘’tonerBenefit’’, foarte ieftine, mult sub preturile concurentei, apropiate de pretul tonerelor compatibile sau remanufacturate.

Imprimanta HL-B2080DW este compacta , nu are nevoie de mult spatiu, astfel incat se poate instala pe birou. HL-B2080DW are o viteza de 34 de pagini pe minut iar timpul de realizare a primei pagini este de mai putin de 8.5 secunde.

De asemenea,  are duplex automat ceea ce inseamna consum redus de hartie contribuind astfel la protectia mediului!

Un alt mare ajantaj la imprimantei laser Brother HL-B2080DW este conectivitatea. Pentru o investitie de doar 750 lei, aveti posibilitati extinse de imprimare:

-imprimare directa Wifi Direct;

-imprimare in retea;

-imprimare wireless;

Iar ceea ce face din imprimanta Brother HL-B2080DW o foarte buna alagere este noul model de toner.

Cu noul model de toner, TN-B023, din gama ‘’tonerBenefit’’ se pot printa 2000 de pagini de cea mai buna calitate cu doar 100 lei.

Tonerul original Brother TN-B023 este simplu de instalat in imprimanta si are ghidaje pentru instalare astfel incat se introduce intr-o singura pozitie in imprimanta, reprezentat aici:

 

Imprimanta laser Brother HL-B2080DW mai foloseste un consumabil, Drum Unit, care se inlocuieste la fiecare 12.000 pagini, DR-B023, ceea ce face ca printul sa fie de o calitate si claritate impresionanta.

Ce inseamna Drum Unit?

Este un ansamblu de plastic pe care este pozitionat cilindrul fotosensibil. In acest ansamblu de plastic se introduce tonerul.

Se vede in imagine locasul in care se instaleaza tonerul:

 

Practic dupa inlocuirea a sase tonere originale TN-B023 se inlocuieste si drum unit-ul. In momentul in care mai are 10% pana la inlocuire imprimanta laser  HL-D2080DW afiseaza un mesaj de genul :Drum Unit low sau, daca este instalata in limba romana, mesajul este transmis in limba romana.

Aparent este un dezavantaj grija de a inlocui doua consumabile in loc de unul singur care sa contina si tonerul si cilindrul in acelasi modul ( toner cartridge), dar costul celor doua consumabile este mult mai scazut decat un toner cartridge, ceea ce inseamna economii in utilizare.

Multifunctionala laser monocorm Brother DCP-B7520DW

Noul model de multifunctionala laser monocorm DCP-B7520DW, are aceasi consumabile din gama de tonere ‘’tonerBenefit’’ cu imprimanta laser Brother HL-B2080DW.

Fiind un multifunctional are trei functii de baza folosite intr-un birou :copiator, imprimanta si scanner.

Cu functia wireless se elimina disconfortul creat de intinderea cablurilor de conectare, USB sau de retea, precum si usurinta repozitionarii in birou in functie de numarul de utilizatori sau de cerinte de spariu.

Functia de copiator are avantajul vitezei, are 34 de pagini pe minut si un timp foarte scurt pana la realizarea primei copii din pozitia de stand-by.

Imprimarea este si ea foarte avantajoasa pentru ca multifunctionalul monocorm DCP-B7520DW poate printa fata-verso economisind hartie ceea ce contribuie la economie de hartie si implicit salvarea copacilor.

Scanarea este foarte utila pentru ca se poate scana direct pe email, scan to email si are soft prin care se pot selecta formatul scanat, imprimare monocrom sau color si rezolutia.

Afla de la Ink Toner ce modele noi de multifunctionale se lanseaza!