Multifunctional Brother MFC-B7715DW de la Ink toner

Publicat Duminică, 22 Martie 2020 în Multifunctionale Noutati
Multifunctional Brother MFC-B7715DW de la Ink toner

Multifunctionala monocrom foarte robusta si eficienta:

Este o foarte buna alegere pentru robustetea si functiile din standard . Are duplex pe print ceea ce inseamna ca se pot printa pagini fata-verso ecominisind hartie.

Se poate conecta wireless cu avantajul ca eliminati firele din birou !

Mai mult toner, mai multe pagini, mai multe economii:

Cu un toner inclus de capacitate mare, de până la 2000 de pagini, puteți imprima mai multe pagini și face astfel economii, TN-B023, pentru 2.000 pagini, foarte usor de inlocuit de clientul final:

Toner Brother TN-B023 Black 2000 Pagini  Un alt consumabil care contribuie la calitatea imaginii este unitate de cilindru si necesita inlocuirea la fiecare 12.000 pagini:Cilindru Brother DR-B023 12.000 Pagini

 

Performanță pentru biroul viitorului:

Copierea, digitalizarea și partajarea documentelor nu a fost niciodată mai ușoară.

Multifunctionalul Brother MFC-B7715DW oferă conexiune la rețea cablată și wireless. Documentele pot fi scanate și partajate direct către un folder din rețea, simplificând procesul de partajare și arhivare.

Economisiți timp cu viteze mari de imprimare de până la 34 de pagini pe minut și imprimare duplex automată. 

Cel mai bun raport calitate/preț:

Multifunctionalul Brother MFC-B7715DW vine cu un toner inițial de capacitate mare de până la 2000 de pagini, ce oferă text negru clar la fiecare imprimare. Împreună cu numeroase funcții utile, aveți garanția unor rezultate profesionale la un preț redus.  

Silențioasă fără compromisuri:

Silențios nu mai înseamnă încet. Toate modelele din gamă imprimă silențios cu mai puțin de 50dB. Aceasta face ca echipamentele să fie ideale pentru birouri, imprimați la viteză maximă și continuați să lucrați fără să fiți deranjați. 

Proiectată să ofere fiabilitate:

Construită pentru utilizare îndelungată. Gama de imprimante laser mono Brother a fost proiectată cu gândul la client. Este fabricată folosind materiale rezistente ce vă oferă siguranța unei utilizări lipsite de griji.

Ecologică:

Gama de imprimante laser mono de la Brother îndeplinește cerințele pentru standardul de eficiență energetică și are certificarea Energy Star. Aceasta înseamnă că reduceți impactul asuprea mediului, reducând în același timp costurile de utilizare.

Categorii vizitate recent

Produse vizitate recent

Afla de la Ink Toner ce modele noi de multifunctionale se lanseaza!