Brother lanseaza multifunctionalul color DCP-L3550CDW

Publicat Sâmbătă, 12 Ianuarie 2019 în Multifunctionale Noutati
Brother lanseaza multifunctionalul color DCP-L3550CDW

Brother lanseaza un nou multifunctional laser color, format A4, de foarte buna calitate, cu duplex si interfata wireless, ceea ce va simplifica modul pe printare fara fir. Aveti si posibilitate de a printa duplex color.

Adăugați culoare afacerii dvs:

Ieșiți în evidență cu documente color. DCP-L3550CDW imprimă la calitate înaltă de până la 2,400dpi, și folosește tehnologia LED pentru a produce documente de calitate profesională. Pe lângă imprimarea color, echipamentul are și un ecran tactil color pentru a putea accesa comenzile rapid și ușor.

Ușor de configurat, ușor de folosit:

Acest echipament de birou este gata de funcționare de îndată ce îl scoateți din cutie, mulțumită tonerelor inițiale de până la 1000 de pagini, și rețelei wireless ușor de conectat. În plus, aveți posibilitatea de a imprima rapid de pe smartphone sau tableă și un alimentator automat de 50 de coli (ADF) pentru scanare și copiere.

Proiectat pentru eficiență:

Este un echipament fiabil și practic este ușor de configurat și chiar mai ușor de utilizat. Având un toner inițial de până la 1000 de pagini, acest echipament poate fi folosit imediat. Alături de imprimarea duplex automată și posibilitatea de a imprima de pe smartphone sau tabletă este ajutorul perfect într-un birou.

Păstrați liniștea din birou:

Nu este nevoie ca biroul să devină un loc mai gălăgios. Modelul DCP-L3550CDW a fost proiectat să imprime până la 18 pagini pe minut la mai puțin de 47dB - mai silențios decât o conversație obișnuită.

Economisiți timp și bani:

Este un echipament de birou rapid, fiabil și performant. Având o tavă de alimentare de 250 de coli puteți continua să imprimați fără grija alimentării cu hârtie. Folosind consumabile de capacitate mare imprimați pentru mai mult timp, și în plus obțineți un cost pe pagină competitiv atât pentru imprimarea mono cât și color. Sporind productivitatea și reducând timpii de așteptare, firma poate continua să lucreze eficient.

Categorii vizitate recent

Produse vizitate recent

Imprimați, copiați și scanați cu ușurință cu modelul DCP-L3550CDW.

Proiectat pentru a fi prietenos, este potrivit atât acasă cât È™i într-un birou mai mic.

Acest multifuncÈ›ional 3-în-1 oferă numeroase funcÈ›ii într-un echipament compact È™i silenÈ›ios.

    Viteză de imprimare de până la 18 pagini pe minut
    Imprimare duplex automată
    Ecran color tactil de 9,3 cm
    ReÈ›ea wireless È™i cu fir
    Alimentator automat de 50 de coli
    Tonere incluse - Negru: 1,000 pagini*, CMY: 1,000 pagini fiecare (*Capacitatea aprox. este declarată conform ISO/IEC 19752)