Tonerere compatibile pentru echipamente HP

Publicat Joi, 10 Septembrie 2020 în Cartuse imprimante
Tonerere compatibile pentru echipamente HP

Tonerele compatibile HP sunt cele mai raspundite, fiind vorba de unul din brandurile cele mai importante pe piata mondiala. HP produce echipamente de IT in general : statii de lucru, servere, notebook-uri, echipamente de printing.

Categorii de echipamente de printing

Imprimante cu jet de cerneala

La imprimantele si multifunctionalele inkjet HP detine o cota impresionanta de aproximativ 50% la nivel mondial.

Imprimantele inkjet sunt pentru uz personal, de mici dimensiuni, folosite pentru volume mici de lucru. Un model de imprimanta inkjet format A3 de success este : imprimanta HP Officejet 7110 A3+, care foloseste patru cartuse de cerneala originale care se inlocuiesc numai cand imparimanta afiseaza mesajul de inlocuire.

Culori :Black, Cyan,Magenta,Yellow.

Se pot folosi dupa perioada de garantie si cartuse compatibile free patent de la renumita firma G&G, liderul mondial al producatorilor de cartuse compatibile noi sau remanufacturate. 

Culori :Black,Cyan,Magenta,Yellow.

Multifunctionale cu jet de cerneala

Multifunctionalele cu jet de cerneala de la HP sunt iarasi o foarte buna alegere pentru utilizatorii individuali sau grupuri mici de lucru pentru ca investitia intr-un asemenea echipamenet este mica si poti avea 4 in 1 echipamente: imprimanta, scanner, copiator si fax (la unele modele).

Un multifunctional inkjet de success este: Multifunctional HP OfficeJet Pro 7740 Wide Format, care foloseste cartuse de cerneala originale : black, cyan, magenta si yellow sau compatibile si remanufacturate :black, cyan, magenta si yellow.

Imprimante laser monocrom

Una din imprimantele laser de success format A4 monocrom este imprimanta Laser HP Laserjet pro M102W,care foloseste doua consumabile: toner si drum unit.

Drum unit-ul este un ansamblu de plastic pe care este montat cilindrul si se inlocuieste la fiecare 12.000 pagini. Drum unit-ul are codul CF219A, iar tonerul original cu o capacitate de 1600 pagini costa in jur de 370 de lei.


O alternativa foarte buna la consumabilele originale sunt si consumabilele compatibile folosite dupa expirarea perioadei de garnatie de 12 luni astfel : toner de mare capacitate de 3500 pagini si drum unit de la renumita firma G&G (Ninestar China).

Imprimante laser color

Un model reusit de impatinala laser color A4 este : imprimanta HP Color LaserJet Enterprise M553dn, care foloseste patru tonere:black, cyan, magenta si yellow, tonere originale de mare capacitate, 12.500 pagini pentru black si de 9.500 pagini pentru fiecare culoare cyan, magenta si yellow.

O posibilitate de reducere a costurilor de printare sunt tonerele compatibile :
black, cyan, magenta si yellow.

Multifunctionale laser monocorm

Multifunctionale laser monocrom A4

Un multifunctional laser monocrom format A4 de success este modelul HP Jet Pro M227sdn. Acesta are doua consumabile: toner si drum unit de 23.000 pagini CF232A. Tonerul este in doua variante din punct de vedere al numarului de pagini :

O alternativa  foarte buna de consumabile free patent dupa perioada de garantie sunt consumabilele compatibile. Recomandam tonerul de capacitate extinsa, 3500 pagini si unitate de imagine compatibila pentru 23.000 pagini.
 

Multifunctionale laser color

Un multifunctional foarte robust si cu display este: multifunctional A4 HP Color M477fdn.

Consumabilele originale HP ale acestei multifunctionale sunt:CF410X, CF411X, CF412X, CF413X.

Se pot folosi consumabile compatibile cu rezultate foarte bune, pentru mediul office, nu neaparat pentru mediul grafic.
Black,Cyan,Magenta,Yellow.

Categorii vizitate recent

Produse vizitate recent

Afla de la Ink Toner ce modele noi de multifunctionale se lanseaza!