Statie lucru Lenovo V AIO V310z, 19,5" Intel Pentium G4560

Produs original Produs nou!

Cod produs: 10QG001JRI

Disponibilitate: Stoc limitat

Garanție: 12 luni

Producător: Lenovo

2278.08 LEI (TVA inclus)     Evoluție preț
Cantitate
 
1
 

Cumpără acest produs iar noi îți asigurăm transportul gratuit!

Din prima clipă, PC-ul All-in-One Lenovo V310z este gata pentru afaceri. Puternic, rapid și ușor de gestionat, vă permite să deschideți fișiere, să rulați aplicații și să efectuați mai multe activități fără efort. Ecranul său de 19,5” este dotat cu tehnologia antireflexii, astfel încât să vă concentrați pur și simplu pe lucrurile care contează - îndeplinirea sarcinilor. De asemenea, este eficient din punct de vedere al energiei electrice și are caracteristici de securitate îmbunătățite, economisind totodată bani și eforturi inutile.

Fără reflexii, fără distrageri

 

La nivel microscopic, rugozitatea ecranului de 19,5" al dispozitivului AIO Lenovo V310z a fost mărită cu atenție. De ce? Pentru a facilita strategic împrăștierea luminii, reducând astfel reflexiile și încețoșările nedorite. Rezultatul? O suprafață de lucru mai clară și mai precisă.

 

Overhead shot of Lenovo V310z all-in-one with wireless keyboard and mouse.
 

Companion, însoțitorul ideal

 

Dispozitivul All-in-One V310z include aplicația Lenovo Companion, ghidul dvs. universal pentru optimizarea performanței sistemului. Această aplicație se asigură că PC-ul este la curent cu actualizările critice, oferind totodată informații esențiale despre sistem, cum ar fi numărul de serie, manuale de utilizare și detalii despre garanție într-o locație convenabilă. De asemenea, Lenovo Companion oferă informații și sfaturi de la specialiști Lenovo prin intermediul tutorialelor, articolelor și celor mai recente știri în domeniul tehnologiei.

 

Detail of screen on Lenovo V310z AIO desktop with the Lenovo Companion App.
 

Energie verde

 

Fiind proiectat pentru eficiență energetică, V310z are certificare Energy Star 6.1 și GREENGUARD®. Un consum mai mic de energie înseamnă facturi mai mici la utilități, generând astfel economii de costuri pentru firma dvs.

 

Detail of screen on Lenovo V310z AIO desktop with Windows 10.
 

Mâner util

 

V310z este dotat cu un mâner integrat convenabil pentru transportare ușoară. Atunci când trebuie să mutați birourile sau să susțineți o prezentare într-o altă încăpere, luați-l cu dvs.

 

Close up of red handle conveniently positioned near top, back-side of the Lenovo V310z AIO.
 

Mai puternic decât o locomotivă în viteză

 

Datorită vitezei de răspuns și eficienței procesoarelor Intel® Core™ de a 7-a generație, puteți să comutați fără efort între aplicațiile favorite, crescându-vă totodată productivitatea sau creativitatea.

 

Lenovo V310z all-in-one with wireless keyboard and mouse.
 

Dacă ar funcționa mai rapid, ar putea să câștige un maraton

 

V310s are ca opțiune cea mai nouă tehnologie Solid State Drive (SSD), PCIe SSD. Comparativ cu unitățile hard drive și SSD obișnuite, PCIe îmbunătățește performanța și face totul să funcționeze mai rapid, inclusiv inițializarea, rularea aplicațiilor și transferul de fișiere.

 

Internal workings of the Lenovo V310z all-in-one.
 

Rămâneți conectat

 

Cu camera web și difuzoarele integrate, V310z simplifică apelurile de conferință și discuțiile cu clienții sau colegii. Mai mult, datorită numeroaselor porturi (inclusiv 6 porturi USB și un port HDMI), puteți conecta cu ușurință PC-ul la alte dispozitive.

 

Skype for Business makes video conferencing a breeze on the V310z AIO.
 

Flexibilitate ideală

 

V310z se poate adapta la stilul dvs. de lucru. Datorită înclinării și înălțimii ajustabile, acest dispozitiv All-in-One este ideal pentru orice activitate, de la schimburi de idei în echipă la afișarea comenzilor clienților și crearea prezentărilor. De asemenea, este compatibil VESA, deci îl puteți monta pe orice suport de perete sau braț de monitor.

 

The built-in monitor on the V310z includes adjustable tilt and swivel capability.
 

Prevenirea furtului de date

 

Cu protecția Smart USB, puteți să preveniți scurgerea datelor sensibile și să vă asigurați că niciun software rău intenționat nu intră în sistem sau în rețea prin intermediul porturilor USB. În plus, V310z include un capac de securitate amovibil cu care puteți bloca toate porturile de intrare/ieșire. Puteți chiar să restricționați accesul la porturi, permițând însă utilizarea tastaturii și mouse-ului.

 

Back-side detail of power adapter cover on the Lenovo V310z all-in-one.
 

Caracteristici

Tip sistem:
All in one PC
Destinat pentru:
Home office
Sistem de operare:
FREEDOS
Culoare:
Negru
Producator procesor:
Intel
Tip procesor:
Pentium
Model procesor:
G4560
Numar nuclee:
2
Numar thread-uri:
4
Arhitectura:
Kaby Lake
Frecventa nominala:
3.5 GHz
Socket procesor:
1151
Capacitate memorie:
4 GB
Memorie maxima:
16 GB
Sloturi ocupate:
1
Tip stocare:
HDD
Capacitate HDD/SSHD:
1 TB
Tip placa video:
Integrata
Model placa video:
HD 630
Unitate optica:
DVD RW
Diagonala display:
19.5 inch

In cutie:

-PC-ul all in one

-Tastatura;

-Mouse.

Deocamdată nu au fost exprimate opinii în legătură cu acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

1 x 9 =

Alte produse din categoria PC All-in-One

Categorii vizitate recent

Produse vizitate recent