Multifunctional Canon i-SENSYS MF4660PL

Produs original

Cod produs: CH1827B012AA

Disponibilitate: scos din fabricație

Producător: CANON

Acest produs nu mai face parte din oferta noastră.

Acest multifuncţional laser, proiectat pentru reţea, asigură o imprimare, copiere şi scanare color de înaltă calitate într-o unitate compactă. Reduceţi cheltuielile pentru hârtie şi creaţi documente profesionale cu imprimarea faţă-verso automată încorporată.

Creşteţi productivitatea şi economisiţi spaţiu cu i-SENSYS MF 4660PL. Acest laser multifuncţional elegant asigură imprimarea, copierea şi scanarea color într-o unitate compactă. Imprimarea automată pe ambele feţe încorporată vă permite să economisiţi timp şi bani. Reduceţi cheltuielile pentru hârtie şi creaţi uşor mai multe documente şi broşuri cu aspect profesional. Grupurile mici de utilizatori pot partaja resursele de imprimare graţie plăcii interfaţă de reţea încorporată. O interfaţă de utilizare de la distanţă permite fiecărui utilizator să monitorizeze starea aparatului şi a operaţiilor de imprimare din browserul Web. De asemenea, administratorii pot vedea şi schimba setările reţelei şi ale aparatului. Compatibilitatea cu PCL5e/6 asigură o integrare perfectă în mediile PCL existente. Propria noastră tehnologie de imprimare, UFRII-LT, permite o procesare şi redare de mare viteză. Beneficiaţi de un timp de imprimare a primei copii de doar 8,5 secunde. Porniţi aparatul şi începeţi aproape imediat imprimarea sau copierea. Timpul de încălzire la ieşirea din modul sleep (hibernare) este aproape zero, cu ajutorul tehnologiei Quick First Print. Imprimanta i-SENSYS MF4660PL vă oferă documentele atunci când aveţi nevoie de ele, cu o viteză de 20 ppm/cpm. Rezoluţia îmbunătăţită de imprimare de 1200 x 600 dpi asigură rezultate de calitate superioară, cu text clar şi grafică limpede. Alimentatorul automat de documente standard de 35 de coli vă permite copierea şi scanarea documentelor de mari dimensiuni cu uşurinţă. Caseta de 250 coli şi tava multifuncţională pentru o singură coală asigură o manevrare flexibilă a hârtiei. Scanaţi documente color şi fotografii şi salvaţi-le direct în aplicaţiile de pe calculator, trimiteţi-le pe e-mail sau convertiţi-le în documente PDF. Transformaţi documentele de pe hârtie în documente digitale folosind software-ul MF Toolbox. Software-ul OCR oferă funcţia de căutare facilă a documentelor. Funcţia de securitate a managementului ID-urilor pentru departamente vă permite reducerea costurilor pentru copiere prin limitarea accesului la aparat la utilizatorii autorizaţi.

Caracteristici

Format:
A4
Functii disponibile:
Scanare, Imprimare, Copiere
Tehnologie:
Laser
Viteza de printare alb/negru:
20 ppm
Interfata:
USB; Retea
Duplex:
Da
Capacitate memorie:
32 MB
Limbaj imprimanta:
PCL 5e; UFRII-LT; PCL 6
Mod tiparire :
Monocrom
Tip scanner :
CIS
Rezolutie scanner:
Digitala 9600 x 9600 dpi; Optica 600 x 600 dpi
Caracteristici scanner:
256 Nivele de gri; Adancime culoare
Functii scanner:
Scanare color
Viteza de copiere alb/negru:
20 cpm
Functii copiator:
Copiere multipla 1-99 copii
Prima pagina:
8.5 s
Zoom:
50 - 200%
Alimentare hartie:
250 coli
Formate medii de printare :
76 x 127mm - 216 x 356 mm; Letter; A4; A5; Envelope; Legal; B5; Executive
Greutate mediu printare:
80
Tip consumabil:
Individuale (B)
Consumabile:
Toner Canon FX-10 2000 pagini conform ISO/IEC 19798/2007
Sistem de operare:
Microsoft Windows Vista; Microsoft Windows 2000; Microsoft Windows XP; Microsoft Windows Server 2003; Microsoft Windows 98; Microsoft Windows Me
Nivel zgomot:
66dB
Putere consumata:
730 W
Dimensiuni echipament (W x D x H):
390 x 442 x 455 mm
Greutate echipament:
15 Kg

Deocamdată nu au fost exprimate opinii în legătură cu acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)