Multifunctional Canon i-SENSYS MF4660PL

Produs original

Cod produs: CH1827B012AA

Disponibilitate: scos din fabricatie

Producător: CANON

Acest produs nu mai face parte din oferta noastră.

Acest multifuncțional laser, proiectat pentru rețea, asigură o imprimare, copiere și scanare color de înaltă calitate într-o unitate compactă. Reduceți cheltuielile pentru hârtie și creați documente profesionale cu imprimarea față-verso automată încorporată.

Creșteți productivitatea și economisiți spațiu cu i-SENSYS MF 4660PL. Acest laser multifuncțional elegant asigură imprimarea, copierea și scanarea color într-o unitate compactă. Imprimarea automată pe ambele fețe încorporată vă permite să economisiți timp și bani. Reduceți cheltuielile pentru hârtie și creați ușor mai multe documente și broșuri cu aspect profesional. Grupurile mici de utilizatori pot partaja resursele de imprimare grație plăcii interfață de rețea încorporată. O interfață de utilizare de la distanță permite fiecărui utilizator să monitorizeze starea aparatului și a operațiilor de imprimare din browserul Web. De asemenea, administratorii pot vedea și schimba setările rețelei și ale aparatului. Compatibilitatea cu PCL5e/6 asigură o integrare perfectă în mediile PCL existente. Propria noastră tehnologie de imprimare, UFRII-LT, permite o procesare și redare de mare viteză. Beneficiați de un timp de imprimare a primei copii de doar 8,5 secunde. Porniți aparatul și începeți aproape imediat imprimarea sau copierea. Timpul de încălzire la ieșirea din modul sleep (hibernare) este aproape zero, cu ajutorul tehnologiei Quick First Print. Imprimanta i-SENSYS MF4660PL vă oferă documentele atunci când aveți nevoie de ele, cu o viteză de 20 ppm/cpm. Rezoluția îmbunătățită de imprimare de 1200 x 600 dpi asigură rezultate de calitate superioară, cu text clar și grafică limpede. Alimentatorul automat de documente standard de 35 de coli vă permite copierea și scanarea documentelor de mari dimensiuni cu ușurință. Caseta de 250 coli și tava multifuncțională pentru o singură coală asigură o manevrare flexibilă a hârtiei. Scanați documente color și fotografii și salvați-le direct în aplicațiile de pe calculator, trimiteți-le pe e-mail sau convertiți-le în documente PDF. Transformați documentele de pe hârtie în documente digitale folosind software-ul MF Toolbox. Software-ul OCR oferă funcția de căutare facilă a documentelor. Funcția de securitate a managementului ID-urilor pentru departamente vă permite reducerea costurilor pentru copiere prin limitarea accesului la aparat la utilizatorii autorizați.

Caracteristici

Format:
A4
Functii disponibile:
Scanare, Imprimare, Copiere
Tehnologie:
Laser
Viteza de printare alb/negru:
20 ppm
Interfata:
USB; Retea
Duplex:
Da
Capacitate memorie:
32 MB
Limbaj imprimanta:
PCL 5e; UFRII-LT; PCL 6
Mod tiparire :
Monocrom
Tip scanner :
CIS
Rezolutie scanner:
Digitala 9600 x 9600 dpi; Optica 600 x 600 dpi
Caracteristici scanner:
256 Nivele de gri; Adancime culoare
Functii scanner:
Scanare color
Viteza de copiere alb/negru:
20 cpm
Functii copiator:
Copiere multipla 1-99 copii
Prima pagina:
8.5 s
Zoom:
50 - 200%
Alimentare hartie:
250 coli
Formate medii de printare :
76 x 127mm - 216 x 356 mm; Letter; A4; A5; Envelope; Legal; B5; Executive
Greutate mediu printare:
80
Tip consumabil:
Individuale (B)
Consumabile:
Toner Canon FX-10 2000 pagini conform ISO/IEC 19798/2007
Sistem de operare:
Microsoft Windows Vista; Microsoft Windows 2000; Microsoft Windows XP; Microsoft Windows Server 2003; Microsoft Windows 98; Microsoft Windows Me
Nivel zgomot:
66dB
Putere consumata:
730 W
Dimensiuni echipament (W x D x H):
390 x 442 x 455 mm
Greutate echipament:
15 Kg

Deocamdată nu au fost exprimate opinii în legătură cu acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)