Multifunctional Epson Pro WF-C5299DW

Produs original Produs nou!

Cod produs: C11CG07401

Disponibilitate: Stoc limitat

Producător: EPSON

1891.00 LEI (TVA inclus)     Evoluție preț

Prețul mai este valabil

Cantitate
 
1
 

Cumpără acest produs iar noi îți asigurăm transportul gratuit!

Această multifunctională Epson WF-C5299DW, de mici dimensiuni este perfectă pentru mediul de afaceri, de la birouri mici până la corporații, care folosesc imprimantele laser în mod tradițional și care doresc să reducă costurile, să sporească productivitatea și să reducă timpul de nefuncționare.

Economiseste bani:

Acesta poate ajuta companiile să economisească cel puțin 50% din pretul pe pagină față de imprimantele laser similare. Reduceți costurile de printare si prin schimbarea consumabilelor datorita sistemului inovator de furnizare a cernelii.

Productivitate ridicată și intervenție scăzută:
Ofere cel mai rapid timp de ieșire a primei pagini (FPOT) din segmentul său pentru print color (5.3 secunde) și mono (4.8 secunde) in comparatie cu imprimantele laser. Imprimați până la 5000 de pagini monocrom și color fără a schimba consumabilele. Are cea mai mare capacitate de hârtie standard de 330 de coli în acest segment de piață.

Construita pentru afaceri:
O gamă largă de programe și instrumente furnizează opțiuni de imprimare care ajută la gestionarea dispozitivelor de la distanță. Conectivitatea NFC și wireless faciliteaza imprimarea de pe dispozitive mobile.

Deocamdată nu au fost exprimate opinii în legătură cu acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Categorii vizitate recent