Ploter Canon imagePROGRAF PRO-4000S

Produs original Produs nou!

Cod produs: CF1123C003AA

Disponibilitate: scos din fabricatie

Producător: CANON

Acest produs nu mai face parte din oferta noastră.

Imprimanta imagePROGRAF PRO-4000S este proiectată să asigure imprimarea la volume mari, de calitate excepțională, de format mare (până la 44") de care aveți nevoie, în cel mai scurt timp, în mod repetat, în condiții de completă fiabilitate.

Nou – cerneală pe bază de pigmenți LUCIA PRO


Cerneala pe bază de pigmenți LUCIA PRO a fost creată recent pentru seria imagePROGRAF PRO, pentru a asigura imprimarea cu o gamă variată de culori, cu o expresie de culoare excelentă, cu o reproducere de calitate superioară a zonei întunecate, cu o granularitate redusă și cu caracteristici adecvate de imprimare pe hârtie lucioasă.

Nou – cap de imprimare de precizie avansată


Noul cap de imprimare integrat în seria imagePROGRAF PRO permite o imprimare și mai rapidă, în 8 culori, cu o calitate excepțională a materialului imprimat. O lățime compactă, de 1,28", permite picurarea eficientă și foarte precisă a cernelii, fără abateri.

Nou – motor de procesare a imaginii


Imprimantele din seria imagePROGRAF PRO sunt prevăzute cu un motor de procesare reproiectat: L-COA PRO. Acesta combină cei mai recenți și mai avansați algoritmi Canon de prelucrare a imaginilor cu un circuit integrat de ultimă generație, specific aplicației (ASIC) pentru procesarea de volume mari de imagini de înaltă rezoluție și date, asigurând o calitate excelentă a imprimării, la viteze ridicate,

Nou – platformă rigidă, pentru calitate optimă


Imprimantele din seria imagePROGRAF PRO sunt prevăzute cu o platformă mecanică complet nouă. Structura deosebit de inovatoare a șasiului este prevăzută cu un cadru de o excepțională rigiditate, care poate menține o distanță precisă între capul de imprimare și suport, permițând o imprimare foarte precisă, fiabilă, în mod repetat.

Unitate cu rolă dublă


Se poate adăuga o unitate opțională cu rolă dublă, asigurând fie o rolă de hârtie suplimentară, fie o unitate de preluare a suporturilor pentru materialele imprimate. Preluarea suportului se poate efectua cu suprafața imprimată fie la interior, fie la exterior.

Imprimare cu dublă viteză


Cele patru culori cheie (C, M, Y, K) sunt dispuse simetric, îmbunătățind noul cap de imprimare și asigurând un echilibru adecvat între calitatea ridicată și imprimarea rapidă. Calitatea practică a posterului poate fi obținută la o viteză de până la două ori mai mare, comparativ cu modelele curente imagePROGRAF cu 8 culori.

Calibrarea culorilor


Se obține o reproducere consecventă a culorilor de la o lucrare de imprimare la alta, compensând orice variație datorată diferențelor dintre imprimante sau modificărilor în timp.

Excelentă selecție a programelor software


Programele software livrate cu imprimantele din seria imagePROGRAF PRO acceptă o gamă variată de soluții de imprimare complexe și de format mare, dispunând de caracteristici de optimizare a eficienței mediilor de imprimare. Mai important, software-ul este complet portabil între platforme, fiind compatibil atât cu computerele Windows, cât și cu cele Macintosh.

Premii

 

Caracteristici

Tip imprimanta:
8 culori 44''/1118mm
Tehnologie de imprimare:
Canon Bubblejet
Număr de duze:
18.432 de duze (1536 de duze x 12 culori)
Rezolutie de imprimare:
2400 x 1200 dpi
Pasul duzei:
600 dpi x 2
Precizia liniei:
+-0,1% sau mai putin
Compatibilitate cu sisteme de operare:
Microsoft Windows 32 biţi
Limbaje imprimare:
Raster SG (Raster Grafic Swift), PDF (Ver.1.7), JPEG (Ver. JFIF 1.02)
Interfete standard:
Port USB A Imprimare directa din memorie USB pentru fisiere JPEG/PDF, Port USB B USB 2.0 integrat de mare viteza, Ethernet 10/100/1000 base-T, LAN wireless IEEE802.11n/IEEE802.11g/IEEE802.11b
Memorie standard:
3 GB
Hard disk:
320 GB
Rola de hartie:
203,2 - 1118 mm
Coli taiate:
203,2 - 1118 mm
Dimensiuni fizice l x D x I :
1593 mm x 984 mm x 1168 mm (coS deschis), 1593 mm x 766 mm x 1168 mm (cos inchis)
Greutate :
121 kg (incluzand setul de suporturi pentru role)
Sursa de alimentare :
100-240 V (50-60 Hz)
Consum de putere:
In operare 107 W, Standby 1,8 W, Oprit 0,5 W
Zgomot acustic (putere/presiune) operare:
49 dB
Cutia contine:
Imprimanta, 1 x cap de imprimare, 1 x cartus de intretinere, accesoriu de atasare rola de hartie de 3”, Cablu de alimentare, 1 set de rezervoare de cerneala de pornire, ghidde configurare, Brosura privind siguranta/mediul standard, CD-ROM program software utilizator (OSX/Windows), CD-ROM PosterArtist Lite, Software inclus Driver pentru imprimanta imagePROGRAF PRO, PlugIn de imprimare pentru Office, Quick Utility Toolbox şi PosterArtist Lite
Articole optionale:
Unitate rola RU-41, Suport rola 2/3” RH2-45, Cartuse de cerneala

Beneficii

  • Calitate impresionantă LUCIA PRO cu 8 culori, la o viteză impresionantă, cu materiale imprimate în format de până la 44".
  • Un nou cap de imprimare cu lăţimea de 1,28" permite o imprimare mai rapidă ÅŸi menÅ£ine o calitate înaltă a imprimării.
  • Unitatea opÅ£ională cu rolă dublă permite alimentarea continuă cu hârtie sau preluarea automată a materialului imprimat.
  • Atractivă vizual ÅŸi distinctă, design hardware cu carcasă neagră.
  • Design ergonomic, cu o suprafaţă plană a părÅ£ii de sus, pentru verificarea imprimării ÅŸi un panou operaÅ£ional cu ecran LCD tactil de 3,5".
  • Imprimare rapidă ÅŸi uÅŸoară a fiÅŸierelor PDF ÅŸi JPEG, direct de pe stickul de memorie USB.
  • Conectivitate Wi-Fi, pentru conexiune uÅŸoară ÅŸi configurare rapidă la reÅ£elele wireless.
  • Rezervoare de cerneală de mare capacitate, care pot fi înlocuite „din mers”, pentru o imprimare fără întreruperi.
  • Consecvenţă garantată a culorilor între lucrări ÅŸi diferite locaÅ£ii de producÅ£ie.
  • Plug-inul Print Studio Pro vă permite să imprimaÅ£i fără efort din programe software de editare profesionale, precum Adobe Lightroom®, Adobe Photoshop® ÅŸi aplicaÅ£ia Digital Photo Professional de la Canon.

Deocamdată nu au fost exprimate opinii în legătură cu acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Categorii vizitate recent