Ploter Canon imagePROGRAF PRO-4000S

Produs original Produs nou!

Cod produs: CF1123C003AA

Disponibilitate: scos din fabricație

Producător: CANON

Acest produs nu mai face parte din oferta noastră.

Imprimanta imagePROGRAF PRO-4000S este proiectată să asigure imprimarea la volume mari, de calitate excepţională, de format mare (până la 44") de care aveţi nevoie, în cel mai scurt timp, în mod repetat, în condiţii de completă fiabilitate.

Nou – cerneală pe bază de pigmenţi LUCIA PRO


Cerneala pe bază de pigmenţi LUCIA PRO a fost creată recent pentru seria imagePROGRAF PRO, pentru a asigura imprimarea cu o gamă variată de culori, cu o expresie de culoare excelentă, cu o reproducere de calitate superioară a zonei întunecate, cu o granularitate redusă şi cu caracteristici adecvate de imprimare pe hârtie lucioasă.

Nou – cap de imprimare de precizie avansată


Noul cap de imprimare integrat în seria imagePROGRAF PRO permite o imprimare şi mai rapidă, în 8 culori, cu o calitate excepţională a materialului imprimat. O lăţime compactă, de 1,28", permite picurarea eficientă şi foarte precisă a cernelii, fără abateri.

Nou – motor de procesare a imaginii


Imprimantele din seria imagePROGRAF PRO sunt prevăzute cu un motor de procesare reproiectat: L-COA PRO. Acesta combină cei mai recenţi şi mai avansaţi algoritmi Canon de prelucrare a imaginilor cu un circuit integrat de ultimă generație, specific aplicaţiei (ASIC) pentru procesarea de volume mari de imagini de înaltă rezoluţie şi date, asigurând o calitate excelentă a imprimării, la viteze ridicate,

Nou – platformă rigidă, pentru calitate optimă


Imprimantele din seria imagePROGRAF PRO sunt prevăzute cu o platformă mecanică complet nouă. Structura deosebit de inovatoare a şasiului este prevăzută cu un cadru de o excepţională rigiditate, care poate menţine o distanţă precisă între capul de imprimare şi suport, permiţând o imprimare foarte precisă, fiabilă, în mod repetat.

Unitate cu rolă dublă


Se poate adăuga o unitate opţională cu rolă dublă, asigurând fie o rolă de hârtie suplimentară, fie o unitate de preluare a suporturilor pentru materialele imprimate. Preluarea suportului se poate efectua cu suprafaţa imprimată fie la interior, fie la exterior.

Imprimare cu dublă viteză


Cele patru culori cheie (C, M, Y, K) sunt dispuse simetric, îmbunătăţind noul cap de imprimare şi asigurând un echilibru adecvat între calitatea ridicată şi imprimarea rapidă. Calitatea practică a posterului poate fi obţinută la o viteză de până la două ori mai mare, comparativ cu modelele curente imagePROGRAF cu 8 culori.

Calibrarea culorilor


Se obţine o reproducere consecventă a culorilor de la o lucrare de imprimare la alta, compensând orice variaţie datorată diferenţelor dintre imprimante sau modificărilor în timp.

Excelentă selecţie a programelor software


Programele software livrate cu imprimantele din seria imagePROGRAF PRO acceptă o gamă variată de soluţii de imprimare complexe şi de format mare, dispunând de caracteristici de optimizare a eficienţei mediilor de imprimare. Mai important, software-ul este complet portabil între platforme, fiind compatibil atât cu computerele Windows, cât şi cu cele Macintosh.

Premii

 

Caracteristici

Tip imprimanta:
8 culori 44''/1118mm
Tehnologie de imprimare:
Canon Bubblejet
Număr de duze:
18.432 de duze (1536 de duze x 12 culori)
Rezolutie de imprimare:
2400 x 1200 dpi
Pasul duzei:
600 dpi x 2
Precizia liniei:
+-0,1% sau mai putin
Compatibilitate cu sisteme de operare:
Microsoft Windows 32 biţi
Limbaje imprimare:
Raster SG (Raster Grafic Swift), PDF (Ver.1.7), JPEG (Ver. JFIF 1.02)
Interfete standard:
Port USB A Imprimare directa din memorie USB pentru fisiere JPEG/PDF, Port USB B USB 2.0 integrat de mare viteza, Ethernet 10/100/1000 base-T, LAN wireless IEEE802.11n/IEEE802.11g/IEEE802.11b
Memorie standard:
3 GB
Hard disk:
320 GB
Rola de hartie:
203,2 - 1118 mm
Coli taiate:
203,2 - 1118 mm
Dimensiuni fizice l x D x I :
1593 mm x 984 mm x 1168 mm (coS deschis), 1593 mm x 766 mm x 1168 mm (cos inchis)
Greutate :
121 kg (incluzand setul de suporturi pentru role)
Sursa de alimentare :
100-240 V (50-60 Hz)
Consum de putere:
In operare 107 W, Standby 1,8 W, Oprit 0,5 W
Zgomot acustic (putere/presiune) operare:
49 dB
Cutia contine:
Imprimanta, 1 x cap de imprimare, 1 x cartus de intretinere, accesoriu de atasare rola de hartie de 3”, Cablu de alimentare, 1 set de rezervoare de cerneala de pornire, ghidde configurare, Brosura privind siguranta/mediul standard, CD-ROM program software utilizator (OSX/Windows), CD-ROM PosterArtist Lite, Software inclus Driver pentru imprimanta imagePROGRAF PRO, PlugIn de imprimare pentru Office, Quick Utility Toolbox şi PosterArtist Lite
Articole optionale:
Unitate rola RU-41, Suport rola 2/3” RH2-45, Cartuse de cerneala

Beneficii

  • Calitate impresionantă LUCIA PRO cu 8 culori, la o viteză impresionantă, cu materiale imprimate în format de până la 44".
  • Un nou cap de imprimare cu lăţimea de 1,28" permite o imprimare mai rapidă şi menţine o calitate înaltă a imprimării.
  • Unitatea opţională cu rolă dublă permite alimentarea continuă cu hârtie sau preluarea automată a materialului imprimat.
  • Atractivă vizual şi distinctă, design hardware cu carcasă neagră.
  • Design ergonomic, cu o suprafaţă plană a părţii de sus, pentru verificarea imprimării şi un panou operaţional cu ecran LCD tactil de 3,5".
  • Imprimare rapidă şi uşoară a fişierelor PDF şi JPEG, direct de pe stickul de memorie USB.
  • Conectivitate Wi-Fi, pentru conexiune uşoară şi configurare rapidă la reţelele wireless.
  • Rezervoare de cerneală de mare capacitate, care pot fi înlocuite „din mers”, pentru o imprimare fără întreruperi.
  • Consecvenţă garantată a culorilor între lucrări şi diferite locaţii de producţie.
  • Plug-inul Print Studio Pro vă permite să imprimaţi fără efort din programe software de editare profesionale, precum Adobe Lightroom®, Adobe Photoshop® şi aplicaţia Digital Photo Professional de la Canon.

Deocamdată nu au fost exprimate opinii în legătură cu acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Categorii vizitate recent