Multifunctional WorkForce Pro WF-C8610DWF

Produs original

Cod produs: C11CG69401

Disponibilitate: Suna-ne la 0372.700.800

Garanție: 12 luni

Producător: EPSON

2868.61 LEI (TVA inclus)     Evoluție preț

Este un echipament multifuncțional pentru grupuri de lucru mici perfect pentru mediul de afaceri, de la birourile mici până la marile corporații care obișnuiesc să utilizeze imprimante laser și doresc să diminueze costurile, să crească productivitatea și să elimine timpul pierdut. Toate acestea în timp ce se reduce impactul companiei asupra mediului și se îmbunătățește reputația în ceea ce privește responsabilitatea socială corporativă.

Economisiți bani:

Poate ajuta companiile să economisească cel puțin 50% din costul pe pagina color imprimată (CPP) în comparație cu modelele laser comparabile1. Este conceput pentru grupuri de lucru. Compania dvs. poate evita costurile ascunse cu productivitatea angajaților, asociate imprimării centralizate. Reduceți și mai mult costurile înlocuind mai rar consumabilele cu ajutorul sistemului inovator de alimentare cu cerneală.

Productivitate superioară și intervenții reduse:

Oferă cel mai rapid timp pentru imprimarea primei pagini (FPOT) din segmentul său atât pentru printurile color (5,3 secunde), cât și pentru cele monocrom (4,8 secunde) în comparație cu imprimantele laser concurente. De asemenea, are cea mai mare viteză de scanare color din segment, 24 ipm. Imprimați până la 10.000 pagini monocrom și 5.000 color fără a înlocui consumabilele cu cea mai mare capacitate de cerneală din acest segment. Cea mai mare capacitate standard de hârtie, de 330 de coli, din acest segment de piață.

Reduceți impactul:

Beneficiați de un consum redus de energie, fără a compromite randamentul extrem de precis, folosind cu cel puțin 90% mai puțină energie în comparație cu modelele laser concurente.

Concepută pentru afaceri:

O serie de programe software și instrumente oferă opțiuni de imprimare securizată, scanare eficientă și contribuie la gestionarea de la distanță a dispozitivelor. Conectivitatea NFC și wireless permit, de asemenea, imprimarea de pe dispozitive mobile. Åži, datorită, interfeței cu utilizatorul și ecranului tactil, inspirate de la dispozitivele smartphone, este ușor de utilizat. Epson Open Platform și colaborarea noastră cu furnizori de software independenți (ISV) adaugă soluții suplimentare, cum ar fi PaperCut, un software de gestionare a imprimării. Disponibil prin serviciul nostru de imprimare gestionată Epson Print365.

Caracteristici

Format:
A4
Functii:
Imprimare, Scanare, Copiere, Fax
Viteza imprimare:
24 Pagini/min
Viteza imprimare A3:
13 Pagini/min
Rezolutie imprimare:
4.800 x 1.200 DPI
Volum imprimare:
75.000 Pagini pe luna
Recommended Duty Cycle:
500 - 5.000 Pagini pe luna
Conectivitate:
USB, Ethernet,Wi -Fi Direct
Formate hartie:
A3+, A3, A4, A5, A6
Sistem operare:
Android 4.0+, Linux, Mac OS X 10.6.8, Windows
Dimensiuni produs:
613‎ x 755 x 493 mm

Deocamdată nu au fost exprimate opinii în legătură cu acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Categorii vizitate recent

Produse vizitate recent