Imprimanta A0 Canon imagePROGRAF iPF780

Produs original

Cod produs: CF8967B003AA

Disponibilitate: scos din fabricatie

Producător: CANON

Acest produs nu mai face parte din oferta noastră.

Înaltă productivitate:

Duceți productivitatea la nivelul următor cu Canon iPF780, cea mai nouă imprimantă cu 5 culori din gama noastră de produse, ce dispune de o viteză de imprimare mai mare, permițând ieșirea unui format A0 în modul ciornă în 41 de secunde. Oferă utilizatorilor o mai mare eficiență, cu noua funcție de comandă rapidă de imprimare Direct Print & Share (Imprimare și partajare directe). Această funcție permite utilizatorilor să creeze comenzi rapide pentru setările de imprimare cel mai frecvent utilizate și apoi să imprime prin glisarea și fixarea fișierelor pe scurtăturile comenzilor respective.

Calitate și precizie excepționale:

Sistemul de cerneală Canon, cu 5 culori și pigmenți, produce cele mai precise și subțiri linii. Cu o acuratețe de +/- 0,1% și o lățime minimă a liniilor de 0,02 mm, precizia este garantată. Obțineți culori mai vibrante la desenele CAD și GIS, precum și o mai bună calitate pentru textul de culoare roșie sau pentru postere și POS, cu cerneala reformulată magenta a iPF780, care acoperă un spectru mai larg ca niciodată.

Mai multă cerneală, mai puțină inactivitate:

Realizați o imprimare continuă a unui volum mare, datorită rezervoarelor de cerneală de mare capacitate ale iPF780, de 130 ml/300 ml, care pot fi interschimbate în funcție de frecvența de utilizare. Astfel, puteți reduce costul total de exploatare (TCO) datorită unui cost mai scăzut pe volumul de cerneală. Funcția de cerneală cu schimbare la cald vă permite să înlocuiți rezervoarele în timpul imprimării, ceea ce asigură o ieșire continuă, chiar și în cazul tirajelor mari.

Compatibilitate cu servicii de tip cloud:

Măriți productivitatea și organizați fluxurile de lucru de imprimare cu imagePROGRAF Direct Print & Share (Imprimare și partajare directe), ce vă permite să imprimați o varietate de fișiere, fără a fi nevoie de o aplicație. Pe lângă integrarea PosterArtist, soluția vă permite să încărcați și să descărcați fișiere pentru partajare imediată, cu acces ușor chiar și de pe dispozitive mobile. Este acceptată, de asemenea, și imprimarea dintr-o aplicație iPad*.

Economică și eficientă:

Gestionați mai ușor costurile de imprimare cu funcția integrată Status Monitor (Monitor de stare). Funcția de contorizare a monitorului de stare colecționează jurnalele de sarcini și calculează automat costurile pe sarcină sau pe perioadă de timp. Poate fi selectat un mod economic, care utilizează mai puțină cerneală: ideal atunci când imprimați documente ciornă.

Design inovator:

Utilizați mai eficient spațiul de care dispuneți, cu carcasa inovatoare a Canon iPF780, de 36”, ce asigură o mulțime de funcții dar ocupă un volum mic. Dimensiunile compacte ale acesteia o fac perfectă pentru necesitățile de afaceri care doresc o productivitate înaltă într-un spațiu mic.

Concepută pentru fluxuri de lucru solicitante:

iPF780 este compatibilă cu HP-GL/2 și HP-RTL, incluzând capacitatea de a configura setările paletei și ale stiloului, pentru fluxuri de lucru CAD. Software-ul inclus conține un driver optimizat pentru AutoCAD și un plug-in pentru Microsoft Office, care vă permit să imprimați direct din Word, Excel sau PowerPoint.

 

 

Caracteristici

Tip:
Plotter
Format:
A0
Tehnologie de printare:
Bubblejet on Demand 6 culori
Limbaje de printare (standard):
GARO, HP-GL/2, HP RTL
Rezolutie la printare alb-negru (dpi):
2400 x 1200
Rezolutie la printare color (dpi):
2400 x 1200
Dimensiuni (D x H x W mm):
1034 x 1062 x 887
Greutate (Kg):
64.6
Memorie standard (Mb):
256
Latime mediu de printare (inch/cm):
Rola 254 – 914.4 mm
Lungime mediu de printare (inch/cm):
Rola 203.2 mm - 18 m
Cap printare:
PF-04
Medii de printare:
B4, A3, Bannere, A2, A2+, B2, A1, A0
Consumabile compatibile:
PFI-107, IPF-207, Cartus de intretinere MC-10
Rola:
Lungime maxima media 914mm
Interfata standard:
Retea, USB 2.0
Putere consumata (W):
140
Nivel zgomot (dB):
46
Sistem de operare:
Windows Vista, 7, 8.1, 8, Server
Temperatura de functionare recomandata (C):
15 - 30
Tensiune de alimentare (V):
AC 100 - 240 V (50/60 Hz)
Um. recomdandata :
10 - 80 (fara condens)

Deocamdată nu au fost exprimate opinii în legătură cu acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Categorii vizitate recent