Imprimanta A0 Canon imagePROGRAF iPF780

Produs original

Cod produs: CF8967B003AA

Disponibilitate: scos din fabricație

Producător: CANON

Acest produs nu mai face parte din oferta noastră.

Înaltă productivitate:

Duceţi productivitatea la nivelul următor cu Canon iPF780, cea mai nouă imprimantă cu 5 culori din gama noastră de produse, ce dispune de o viteză de imprimare mai mare, permiţând ieşirea unui format A0 în modul ciornă în 41 de secunde. Oferă utilizatorilor o mai mare eficienţă, cu noua funcţie de comandă rapidă de imprimare Direct Print & Share (Imprimare şi partajare directe). Această funcţie permite utilizatorilor să creeze comenzi rapide pentru setările de imprimare cel mai frecvent utilizate şi apoi să imprime prin glisarea şi fixarea fişierelor pe scurtăturile comenzilor respective.

Calitate şi precizie excepţionale:

Sistemul de cerneală Canon, cu 5 culori şi pigmenţi, produce cele mai precise şi subţiri linii. Cu o acurateţe de +/- 0,1% şi o lăţime minimă a liniilor de 0,02 mm, precizia este garantată. Obţineţi culori mai vibrante la desenele CAD şi GIS, precum şi o mai bună calitate pentru textul de culoare roşie sau pentru postere şi POS, cu cerneala reformulată magenta a iPF780, care acoperă un spectru mai larg ca niciodată.

Mai multă cerneală, mai puţină inactivitate:

Realizaţi o imprimare continuă a unui volum mare, datorită rezervoarelor de cerneală de mare capacitate ale iPF780, de 130 ml/300 ml, care pot fi interschimbate în funcţie de frecvenţa de utilizare. Astfel, puteţi reduce costul total de exploatare (TCO) datorită unui cost mai scăzut pe volumul de cerneală. Funcţia de cerneală cu schimbare la cald vă permite să înlocuiţi rezervoarele în timpul imprimării, ceea ce asigură o ieşire continuă, chiar şi în cazul tirajelor mari.

Compatibilitate cu servicii de tip cloud:

Măriţi productivitatea şi organizaţi fluxurile de lucru de imprimare cu imagePROGRAF Direct Print & Share (Imprimare şi partajare directe), ce vă permite să imprimaţi o varietate de fişiere, fără a fi nevoie de o aplicaţie. Pe lângă integrarea PosterArtist, soluţia vă permite să încărcaţi şi să descărcaţi fişiere pentru partajare imediată, cu acces uşor chiar şi de pe dispozitive mobile. Este acceptată, de asemenea, şi imprimarea dintr-o aplicaţie iPad*.

Economică şi eficientă:

Gestionaţi mai uşor costurile de imprimare cu funcţia integrată Status Monitor (Monitor de stare). Funcţia de contorizare a monitorului de stare colecţionează jurnalele de sarcini şi calculează automat costurile pe sarcină sau pe perioadă de timp. Poate fi selectat un mod economic, care utilizează mai puţină cerneală: ideal atunci când imprimaţi documente ciornă.

Design inovator:

Utilizaţi mai eficient spaţiul de care dispuneţi, cu carcasa inovatoare a Canon iPF780, de 36”, ce asigură o mulţime de funcţii dar ocupă un volum mic. Dimensiunile compacte ale acesteia o fac perfectă pentru necesităţile de afaceri care doresc o productivitate înaltă într-un spaţiu mic.

Concepută pentru fluxuri de lucru solicitante:

iPF780 este compatibilă cu HP-GL/2 şi HP-RTL, incluzând capacitatea de a configura setările paletei şi ale stiloului, pentru fluxuri de lucru CAD. Software-ul inclus conţine un driver optimizat pentru AutoCAD şi un plug-in pentru Microsoft Office, care vă permit să imprimaţi direct din Word, Excel sau PowerPoint.

 

 

Caracteristici

Tip:
Plotter
Format:
A0
Tehnologie de printare:
Bubblejet on Demand 6 culori
Limbaje de printare (standard):
GARO, HP-GL/2, HP RTL
Rezolutie la printare alb-negru (dpi):
2400 x 1200
Rezolutie la printare color (dpi):
2400 x 1200
Dimensiuni (D x H x W mm):
1034 x 1062 x 887
Greutate (Kg):
64.6
Memorie standard (Mb):
256
Latime mediu de printare (inch/cm):
Rola 254 – 914.4 mm
Lungime mediu de printare (inch/cm):
Rola 203.2 mm - 18 m
Cap printare:
PF-04
Medii de printare:
B4, A3, Bannere, A2, A2+, B2, A1, A0
Consumabile compatibile:
PFI-107, IPF-207, Cartus de intretinere MC-10
Rola:
Lungime maxima media 914mm
Interfata standard:
Retea, USB 2.0
Putere consumata (W):
140
Nivel zgomot (dB):
46
Sistem de operare:
Windows Vista, 7, 8.1, 8, Server
Temperatura de functionare recomandata (C):
15 - 30
Tensiune de alimentare (V):
AC 100 - 240 V (50/60 Hz)
Um. recomdandata :
10 - 80 (fara condens)

Deocamdată nu au fost exprimate opinii în legătură cu acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Categorii vizitate recent