Multifunctional inkjet A4 Epson L605

Produs original

Cod produs: C11CF72401

Disponibilitate: Suna-ne la 0372.700.800

Garanție: 12 luni

Producător: EPSON

1325.79 LEI (TVA inclus)     Evoluție preț

Birourile care își doresc un cost pe pagină A4 extrem de redus vor aprecia rezervorul de cerneală de mare capacitate al modelului L605, care economisește bani și elimină necesitatea cartușelor de cerneală. Conectivitatea Wi-Fi și Ethernet oferă flexibilitatea necesară pentru a crea o configurație care funcționează în birou acum și în viitor. L605 permite imprimarea față-verso, scanarea de calitate superioară și copierea de mare capacitate pentru o versatilitate sporită în birouri.
Spune adio cartușelor de cerneală

Acest sistem cu rezervor de cerneală integrat și fiabil, fără probleme, oferă printuri A4, economice. Rezervorul este ușor de reumplut, datorită tehnologiei rapide, recipientelor cu etichete clare și duzelor fără scurgeri.
Reduceți costurile cu până la 90 %.

1 L605 poate oferi cu siguranță un volum mare, imprimând până la 11.000 pagini2 cu seturile de cerneală originală livrate inițial. Poate reduce cu până la 90 %1 costurile de imprimare, datorită costului pe pagină extrem de redus.
Economisiți resurse și timp

Prin intermediul imprimării față-verso, L605 permite birourilor să înjumătățească cantitatea de hârtie utilizată, economisind bani și resurse. De asemenea, imprimă rapid, producând pagini A4 cu o viteză de imprimare ISO de până la 13,7 ppm3.
Măriți productivitatea

Folosiți-vă timpul într-un mod mai eficient; L605 este echipată cu numeroase caracteristici accesibile, inclusiv cu o funcție de copiere multiplă pentru a produce simultan 99 de copii. Scanerul de 1.200 dpi produce scanări de calitate superioară, iar conectivitatea Wi-Fi, prin intermediul Epson Connect4, simplifică imprimarea de pe dispozitive smartphone și tablete.
Rezultate de calitate de fiecare dată

Așteptați-vă la rezultate care se usucă rapid, nu prezintă pete și au o calitate constantă datorită tehnologiei Epson Micro Piezo și cernelii Epson originale pe bază de apă și de tip pigment pentru negru. Pentru un plus de siguranță, L605 este livrată cu o garanție de un an sau 50.000 pagini din partea producătorului.

 

Deocamdată nu au fost exprimate opinii în legătură cu acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)

Categorii vizitate recent

Produse vizitate recent