Multifunctional inkjet A4 Epson L605

Produs original

Cod produs: C11CF72401

Disponibilitate: Suna-ne la 0372.700.800

Garanție: 12 luni

Producător: EPSON

1340.07 LEI (TVA inclus)     Evoluție preț

Birourile care îşi doresc un cost pe pagină A4 extrem de redus vor aprecia rezervorul de cerneală de mare capacitate al modelului L605, care economiseşte bani şi elimină necesitatea cartuşelor de cerneală. Conectivitatea Wi-Fi şi Ethernet oferă flexibilitatea necesară pentru a crea o configuraţie care funcţionează în birou acum şi în viitor. L605 permite imprimarea faţă-verso, scanarea de calitate superioară şi copierea de mare capacitate pentru o versatilitate sporită în birouri.
Spune adio cartuşelor de cerneală

Acest sistem cu rezervor de cerneală integrat şi fiabil, fără probleme, oferă printuri A4, economice. Rezervorul este uşor de reumplut, datorită tehnologiei rapide, recipientelor cu etichete clare şi duzelor fără scurgeri.
Reduceţi costurile cu până la 90 %.

1 L605 poate oferi cu siguranţă un volum mare, imprimând până la 11.000 pagini2 cu seturile de cerneală originală livrate iniţial. Poate reduce cu până la 90 %1 costurile de imprimare, datorită costului pe pagină extrem de redus.
Economisiţi resurse şi timp

Prin intermediul imprimării faţă-verso, L605 permite birourilor să înjumătăţească cantitatea de hârtie utilizată, economisind bani şi resurse. De asemenea, imprimă rapid, producând pagini A4 cu o viteză de imprimare ISO de până la 13,7 ppm3.
Măriţi productivitatea

Folosiţi-vă timpul într-un mod mai eficient; L605 este echipată cu numeroase caracteristici accesibile, inclusiv cu o funcţie de copiere multiplă pentru a produce simultan 99 de copii. Scanerul de 1.200 dpi produce scanări de calitate superioară, iar conectivitatea Wi-Fi, prin intermediul Epson Connect4, simplifică imprimarea de pe dispozitive smartphone şi tablete.
Rezultate de calitate de fiecare dată

Aşteptaţi-vă la rezultate care se usucă rapid, nu prezintă pete şi au o calitate constantă datorită tehnologiei Epson Micro Piezo şi cernelii Epson originale pe bază de apă şi de tip pigment pentru negru. Pentru un plus de siguranţă, L605 este livrată cu o garanţie de un an sau 50.000 pagini din partea producătorului.

 

Deocamdată nu au fost exprimate opinii în legătură cu acest produs.

Spune-ne opinia ta

(nu va fi publicată)