Kyocera lanseaza multifunctionalul laser color format A4 ECOSYS M6635cidn !

Publicat Vineri, 16 Noiembrie 2018 în Multifunctionale Noutati
Kyocera lanseaza multifunctionalul laser color format A4 ECOSYS M6635cidn !

Acest dispozitiv color A4 este proiectat special pentru grupuri de lucru mari, oferind atât fiabilitate cât și cea mai rapidă ieșire de 35 ppm, include in standard si fax. Avantaje:

  • Imprimare, copiere și scanare pe două fețe.
  • Panoul tactil color de 7 inch oferă o ușurință de utilizare.
  • Platforma de soluții HyPAS ™ permite personalizări puternice.
  • Scanare rapidă cu scanare Single Pass Duplex;

Achiziționarea unui multifuncțional este importanta pentru ca un multifunctional ramane un lucru important în birou cu care trebuie tipărit în mod regulat și se scaneaza încă foarte mult. De aceea, vom acorda atenție in continuare multifuncționalelor, ca cel prezentat, Kyocera Ecosys M6635cdn, o imprimantă multifunctionala laser color si alb/negru de 30 de pagini pe minut;

Ecosys M6535cdn are 64 cm înălțime, 47 cm lățime și 52 cm lungime. Comparativ cu alte dispozitive din clasa sa (700-800 de euro), este relativ mic, ceva care este altfel tipic echipamentelor KYOCERA. Panoul de control este foarte la fel ca la modelele precedente, cu butoane fizice, iar ecranul este monocrom si a fost bine gândit. De exemplu, mărimea butoanelor corespunde importanței funcției care poate fi selectată cu ajutorul acesteia.

Conectivitate:

În ceea ce privește conectivitatea, are cablu RJ11 pentru conectare fax și conexiune de rețea Gigabit RJ45 în plus față de o conexiune USB B. Se poate accesoriza cu un modul wireless, pe care il puteti comanda separat. Este prevăzut cu o conexiune USB de dimensiune completă, pe care puteți scana. Fișierele care sunt pe acesta pot fi de asemenea imprimate. 

De asemenea, aveți la dispoziție două sertare pentru hârtie: un alimentator de 100 de coli și un sertar de 250 de coli dar puteți adauga o tava suplimentara de 500 coli kârtie A4.

Are in standard un alimentator automat de documente (ADF) de până la 75 de coli de hârtie "normală" (75-120 g / m2).

Pe lângă tăvile suplimentare de hârtie și un modul Wi-Fi, Kyocera oferă și mai multe opțiuni pentru Ecosys M6535cdn. De exemplu, puteți conecta un capsator, așezați o masa pentru consumabilele , dubla memoria existentă de 1 GB, adăuga un SSD de 32 sau 128 GB și adăuga un cititor de carduri. Acest cititor de carduri asigură faptul că se poate imprima numai dacă, de exemplu, o scanare a fost scanată.

Versatil:

Dacă conectați Kyocera Ecosys M6535cdn, puteți începe să începeți imediat sa printati dacă ați instalat unul dintre driverele disponibile. Puteți merge la driverul KX dezvoltat chiar de Kyocera, driverul KX XPS sau vechiul PCL. Mai ales dacă aveți mai multe dispozitive Kyocera în rețea, este recomandabil să mergeți la driverul KX, deoarece puteți controla mai multe dispozitive în același timp. În general, nu veți observa o mare diferența dintre limbile driverelor de printare.

Siguranță si securitate:

Echipamentul M6535cdn ofera toate caracteristicile pe care le așteptati pe o mașină din acest segment, inclusiv suport pentru toate protocoalele majore, atât din punct de vedere al rețelei (scanare către e-mail, de exemplu) și în termeni de siguranță / securitate. Pentru aceasta, mergeți la serverul RX din Centrul de comandă încorporat. Posibilitățile de setare au fost extinse. De exemplu, puteți urmări ceea ce a tipărit pe utilizator. În domeniul securității, practic nu există nimic activat implicit. Există, desigur, o parolă în anumite părți ale setărilor mașinii și trebuie să introduceți un nume de utilizator și o parolă pentru a accesa serverul web RX Command Center, altfel puteți utiliza dispozitivul. Panoul de control poate fi utilizat și cu conexiunea USB.

Calitatea tipăririi:

Calitatea tipăririi este, în general, bună până la foarte bună. Textul este negru intens, ceva ce vă așteptați de la o imprimantă multifunctionala laser color.

Prețul pe pagină:

Una dintre cele mai importante aspecte analizate la achiziționarea unui echipament multifuncțional este Costul pe Pagina (TCO). Aceasta include nu numai prețul de achiziție ci și prețul tonerului si consumul de energie. Consumul de energie în modul de repaus este destul de scăzut asa ca rămâne de luat in calcul doar pretul pe pagină. Pentru a calcula acest lucru, luăm prețul de achiziție al cartușelor și le împărțim la numărul de printuri pe care le puteți face conform specificațiilor. Aceste date sunt corecte deoarece se bazează pe standardele ISO.

Pe baza prețului de 180 de euro pentru un cartuș de toner negru pentru 13.000 paginii cheltuiti 1,38 cenți pentru imprimarea textului, ceea ce este cu siguranță un pret bun. Un cartuș color costă aproximativ 230 de euro pentru 11.000 de pagini, dacă inmultim acest calcul de trei ori, ajungem la un preț pe pagină color de 6 cenți, de asemenea excelent.

Categorii vizitate recent

Afla de la Ink Toner ce modele noi de multifunctionale se lanseaza!