Multifunctional HP Neverstop Laser MFP 1200w

Publicat Sâmbătă, 14 Decembrie 2019 în Multifunctionale Noutati Imprimante
Multifunctional HP Neverstop Laser MFP 1200w

Lansare de produs cu cel mai mic cost de printare si copiere pe care l-a produs HP de la infiintare si pana acum!

Echipamentul foloseste noile modele de toner HP W1103A si W1103AD , pentru 2.500 respectiv 5.000 pagini la pret foarte scazut !

Imprimați cu ușurință volume mari cu prima imprimantă laser fără cartuș din lume [1] – include toner pentru 5.000 de pagini.[2] Contați pe calitatea HP la un cost extrem de scăzut, plus versatilitatea unui echipament MFP. Reîncărcați simplu tonerul, fără risipă.[3]

Produs ideal pentru proprietarii de firme competitive, care doresc o imprimantă adaptată stilului lor de administrare a activității și de finalizare a sarcinilor – cu o valoare deosebită.

[1] Reîncărcare automată constantă cu toner care utilizează consumabile de toner OEM cu cilindru fotosensibil încorporat, comparativ cu majoritatea imprimantelor laser monocrome OEM concurente din întreaga lume sub 250 EUR și a echipamentelor MFP sub 350 EUR, începând din 15 noiembrie 2018. Cercetare internă efectuată de HP și studiu comandat de HP și realizat de Keypoint Intelligence-Buyers Lab în 2018. Cota de piață, conform raportării IDC CYQ4 2018 Hardcopy Peripherals Tracker, ediția Q4 2018. Pentru detalii, consultați http://www.keypointintelligence.com/HPNeverstop.

[2] Capacitatea reală variază substanțial în funcție de conținutul paginilor imprimate și de alți factori. Capacitate medie pe baza ISO/IEC 19752, la imprimare continuă. Pentru detalii, vizitați http://www.hp.com/go/learnaboutsupplies.

[3] Când se utilizează în conformitate cu instrucțiunile de configurare.

Categorii vizitate recent

Afla de la Ink Toner ce modele noi de multifunctionale se lanseaza!